آ
-
آدینه، حسین
اثرات سطوح مختلف عصاره یوکا (Yucca schidigera) بر عملکرد رشد، ایمنی غیر اختصاصی و کیفیت آب محیط پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در سیستم بازگردشی آب [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 68-80]
-
آدینه، حسین
تاثیر افزودن پروبیوتیک های تجاری در سیستم بیوفلاک: بررسی کیفیت آب، عملکرد رشد و تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی بدن ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 141-151]
ا
-
اجاق، سید مهدی
اثر افزودنی کیتوزان و روش های پخت بر میزان شکل گیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیلماهی (Huso huso) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 132-140]
-
احمد نصرالهی، سامان
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و فعالیت ضد باکتریایی آلژینات و فوکوئیدان استخراج شده از جلبک قهوهای Sargassum boveanum جمع آوری شده از سواحل خلیج فارس [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 64-76]
-
احمدی فر، احسان
بررسی افزودن عصاره برگ درخت خرمالو (Diospyros kaki) در جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تاثیر بر برخی فراسنجه های خونی و ایمنی غیراختصاصی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 27-36]
-
اخلاقی، مصطفی
ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی سویههای لاکتوباسیلوس و انتروکوکوس جدا شده از کفیر و تاثیر آن بر برخی شاخصههای هماتولوژی و رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 174-188]
-
اسماعیل نژاد، عاطفه
ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی سویههای لاکتوباسیلوس و انتروکوکوس جدا شده از کفیر و تاثیر آن بر برخی شاخصههای هماتولوژی و رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 174-188]
-
امینی، محمد
بررسی الگوی رشد آلومتری و روند تغییرات ریختی ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) طی مراحل اولیه ی تکوین [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 103-109]
-
ایری، عاطفه
تاثیر تغذیه ای جلبک پادینا (Padina astraulis) بر بافت کبد و آبشش کپورمعمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانو اکسید روی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 218-227]
-
ایزدی، محمد
مقایسه اثر ذرات ارگوسان و نانو ذرات ارگوسان تهیه شده با روش های پرتوهای گاما و امواج اولتراسونیک بر شاخصهای رشد و استرس قزلآلای رنگینکمان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 123-131]
-
ایگدری، سهیل
بررسی الگوی رشد آلومتری و روند تغییرات ریختی ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) طی مراحل اولیه ی تکوین [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 103-109]
-
ایمان پور نمین، جاوید
رابطه طول–وزن و برخی پارامترهای زیستی ماهی Alosa braschnikowi (Borodin 1904) در سواحل استان گیلان [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 9-18]
-
ایمانی، سجاد
برآورد ارزش تفرجی فعالیت آببندانهای پرورش ماهی با رویکرد توریسم کشاورزی در شهرستان قائمشهر [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 31-41]
ب
-
باقری، طاهره
اثرات پیش تیمار ملاس چغندر بر شاخص های ایمنی سرم خون ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانوذره آهن [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 100-109]
-
بریری، مجتبی
ارزیابی ویژگی های شیمیایی و فیزیکوشیمیایی نان تست غنی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 237-252]
-
بیگی کلسشتری، علی
جایگزینی آستاگزانتین جیرۀ ماهی قزل آلای رنگین کمان با پودر هویج: اثرات بر میزان کاروتنوئید کل در پوست، گوشت و خون ماهی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 165-173]
پ
-
پاتیمار، رحمان
ویژگی های تولیدمثلی ماهی آمورچه Pseudorasbora parva (Temminck & Schlegel, 1846) در آب بندان های پرورش ماهیان گرمابی استان گلستان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 110-122]
-
پورباقر، هادی
بررسی الگوی رشد آلومتری و روند تغییرات ریختی ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) طی مراحل اولیه ی تکوین [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 103-109]
-
پیکانحیرتی، فاطمه
تاثیر جنیستئین محلول در آب به عنوان منبع طبیعی ترکیبات فنولی بر پارامترهای خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]
-
پیکان حیرتی، فاطمه
تأثیر جیره غنیشده با آستاگزانتین و نمک صفراوی بر رشد، رنگپذیری و میزان کارتنوئید پوست ماهی پَرِت خونی (Cichlasoma synspilum ♀ × Cichlasoma citrinellum ♂) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 37-47]
ت
-
تقوی، لعبت
بررسی سطوح مختلف پتانسیل اکسیداسیون احیایی (ORP) بر شاخصهای کیفی پساب آبزی پروری ماهیان گرمابی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 59-67]
-
تورجی، محمدرضا
تغییرات فصلی ترکیب اسیدهای چرب، ترکیبات شیمیایی و راندمان فیله ماهی هامور (Epinephelus coioides) در سواحل استان هرمزگان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 207-217]
ج
-
جافر نوده، علی
اثر تغذیه ای جلبک پادینا (Padina astraulis Hauck) بر شاخص های مقاومت موکوسی بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) درمواجهه با نانو ذرات نقره [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 96-102]
-
جافر نوده، علی
اثرات پیش تیمار ملاس چغندر بر شاخص های ایمنی سرم خون ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانوذره آهن [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 100-109]
-
جعفریان، حجت الله
اثرات سطوح مختلف عصاره یوکا (Yucca schidigera) بر عملکرد رشد، ایمنی غیر اختصاصی و کیفیت آب محیط پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در سیستم بازگردشی آب [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 68-80]
-
جعفریان، حجت الله
مطالعه برخی شاخصهای سرمی و خون شناختی فیلماهیان (Huso huso, Linnaeus, 1758) پرواری در شرایط پرورش در استخرهای آب شیرین در فصول مختلف [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 21-30]
-
جعفریان، حجت الله
ویژگی های تولیدمثلی ماهی آمورچه Pseudorasbora parva (Temminck & Schlegel, 1846) در آب بندان های پرورش ماهیان گرمابی استان گلستان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 110-122]
-
جعفریان، حجت الله
تاثیر افزودن پروبیوتیک های تجاری در سیستم بیوفلاک: بررسی کیفیت آب، عملکرد رشد و تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی بدن ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 141-151]
-
جهانتاب، مرتضی
مقایسه ترکیبات مایع تخمدانی، مایع منی و خون مولدین ماهی سفیدک سیستان (Schizothorax zarudnyi) و بررسی اثر مایع تخمدانی بر تحرک اسپرم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 152-164]
ح
-
حاجی سید محمد شیرازی، رضا
بررسی اثر فرآیند کلرزنی بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی و MPN باکتریایی پساب آبزیپروری [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 228-236]
-
حسینی، سید عباس
اثر تغذیه ای جلبک پادینا (Padina astraulis Hauck) بر شاخص های مقاومت موکوسی بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) درمواجهه با نانو ذرات نقره [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 96-102]
-
حسینی، سید ولی
بررسی بازاریابی محصولات شیلاتی با اولویت بندی عوامل موثر بر مصرف کنندگان ماهی: مطالعه موردی شهرستان بابلسر [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 89-95]
-
حسینی، سید ولی
استخراج آنزیم آکینینیدین از میوه کیوی و ارزیابی اثر هیدرولیز آن بر زائدات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchous mykiss) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 52-63]
-
حسینی، سید ولی
جایگزینی آستاگزانتین جیرۀ ماهی قزل آلای رنگین کمان با پودر هویج: اثرات بر میزان کاروتنوئید کل در پوست، گوشت و خون ماهی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 165-173]
-
حسینی، سید ولی
ارزیابی ویژگی های شیمیایی و فیزیکوشیمیایی نان تست غنی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 237-252]
-
حسینی شکرابی، سید پژمان
مقایسه روشهای مختلف خشککردن بر برخی ترکیبات تقریبی و رنگدانه ریز جلبک دریایی Isochrysis galbana [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 12-20]
-
حسینی فر، سید حسین
ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی سویههای لاکتوباسیلوس و انتروکوکوس جدا شده از کفیر و تاثیر آن بر برخی شاخصههای هماتولوژی و رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 174-188]
-
حیدریه، مرضیه
مقایسه اثر ذرات ارگوسان و نانو ذرات ارگوسان تهیه شده با روش های پرتوهای گاما و امواج اولتراسونیک بر شاخصهای رشد و استرس قزلآلای رنگینکمان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 123-131]
خ
-
خدایی، حسین
استخراج آنزیم آکینینیدین از میوه کیوی و ارزیابی اثر هیدرولیز آن بر زائدات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchous mykiss) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 52-63]
-
خزین، غلامرضا
مطالعه برخی شاخصهای سرمی و خون شناختی فیلماهیان (Huso huso, Linnaeus, 1758) پرواری در شرایط پرورش در استخرهای آب شیرین در فصول مختلف [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 21-30]
-
خلجی، مهتاب
اثر تغذیه ای جلبک پادینا (Padina astraulis Hauck) بر شاخص های مقاومت موکوسی بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) درمواجهه با نانو ذرات نقره [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 96-102]
د
-
دانشور، سیده مریم
اثر افزودنی کیتوزان و روش های پخت بر میزان شکل گیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیلماهی (Huso huso) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 132-140]
-
درافشان، سالار
تأثیر جیره غنیشده با آستاگزانتین و نمک صفراوی بر رشد، رنگپذیری و میزان کارتنوئید پوست ماهی پَرِت خونی (Cichlasoma synspilum ♀ × Cichlasoma citrinellum ♂) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 37-47]
-
درویشی، معصومه
اثرات غلظت های تحت کشنده سم دیازینون بر بیان ژن های ایمنی (اینترلوکین ۱ و TNF آلفا) در کبد ماهی گورخری (Danio rerio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 81-88]
ر
-
راهداری، عبدالعلی
مقایسه ترکیبات مایع تخمدانی، مایع منی و خون مولدین ماهی سفیدک سیستان (Schizothorax zarudnyi) و بررسی اثر مایع تخمدانی بر تحرک اسپرم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 152-164]
-
ربیعی، مینا
تاثیر عصاره گیاه درمنه دشتی بر ایمنی همورال ماهی قزلآلای رنگینکمان در مواجه با عفونت باکتری استرپتوکوکوس اینیایی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 91-99]
-
رحیمی، محمدعلی
بررسی بازاریابی محصولات شیلاتی با اولویت بندی عوامل موثر بر مصرف کنندگان ماهی: مطالعه موردی شهرستان بابلسر [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 89-95]
-
رضایی توابع، کامران
بررسی سطوح مختلف پتانسیل اکسیداسیون احیایی (ORP) بر شاخصهای کیفی پساب آبزی پروری ماهیان گرمابی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 59-67]
-
رضایی توابع، کامران
تأثیر افزایش سختی کل آب بر شاخص های رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و گیاه کاهو (Lactuca sativa) در یک سازگان آبزی پروری توأم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 77-90]
-
رضایی توابع، کامران
بررسی اثر فرآیند کلرزنی بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی و MPN باکتریایی پساب آبزیپروری [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 228-236]
-
رضوانی گیل کلایی، سهراب
بررسی ساختار جمعیتی خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota در سواحل شمالی خلیج فارس و دریای عمان با استفاده از روش توالی یابی DNA [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 42-51]
-
رضی، نیلوفر
مقایسه روشهای مختلف خشککردن بر برخی ترکیبات تقریبی و رنگدانه ریز جلبک دریایی Isochrysis galbana [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 12-20]
-
رفیعی، غلامرضا
تأثیر افزایش سختی کل آب بر شاخص های رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و گیاه کاهو (Lactuca sativa) در یک سازگان آبزی پروری توأم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 77-90]
-
رفیعی، غلامرضا
جایگزینی آستاگزانتین جیرۀ ماهی قزل آلای رنگین کمان با پودر هویج: اثرات بر میزان کاروتنوئید کل در پوست، گوشت و خون ماهی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 165-173]
ز
-
زالی، ابوالفضل
امکان کشت جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از آب دریای خلیج فارس [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 189-194]
-
زرگر، اشکان
مطالعۀ بیوتایپینگ و الگوی پروتئین های کل و غشای خارجی ایزوله های یرسینیا راکری (Yersinia ruckeri) جداسازی شده از برخی مزارع قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) کشور [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 19-26]
س
-
سالارزاده، علیرضا
اثرات مکمل غذایی ماکرو جلبک قرمز دریایی Gracilaria pygmaea بر آنالیز تقریبی لاشه، قابلیت هضم ظاهری و فعالیت آنزیم های گوارشی ماهی باس دریایی آسیایی Lates calcarifer [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 195-206]
-
ستاری، مسعود
رابطه طول–وزن و برخی پارامترهای زیستی ماهی Alosa braschnikowi (Borodin 1904) در سواحل استان گیلان [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 9-18]
-
سجادی، میر مسعود
تاثیر سطوح مختلف ماده تجاری XTRACT جیره بر شاخص های رشد، بقا و ترکیب شیمیایی بدن بچه ماهی طلایی (Carassius gibelio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 48-58]
-
سجادی، میر مسعود
تاثیر سطوح مختلف کورکومین بر عملکرد رشد و شاخص های بیوشیمیایی ماهی اسکار Astronotus ocellatus (Agassiz, 1831) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 1-11]
-
سجادی، میر مسعود
اثرات مکمل غذایی ماکرو جلبک قرمز دریایی Gracilaria pygmaea بر آنالیز تقریبی لاشه، قابلیت هضم ظاهری و فعالیت آنزیم های گوارشی ماهی باس دریایی آسیایی Lates calcarifer [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 195-206]
-
سردارشهرکی، علی
برآورد ارزش تفرجی فعالیت آببندانهای پرورش ماهی با رویکرد توریسم کشاورزی در شهرستان قائمشهر [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 31-41]
-
سلطانی، الهه
مطالعۀ بیوتایپینگ و الگوی پروتئین های کل و غشای خارجی ایزوله های یرسینیا راکری (Yersinia ruckeri) جداسازی شده از برخی مزارع قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) کشور [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 19-26]
-
سلطانی، مهدی
مطالعۀ بیوتایپینگ و الگوی پروتئین های کل و غشای خارجی ایزوله های یرسینیا راکری (Yersinia ruckeri) جداسازی شده از برخی مزارع قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) کشور [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 19-26]
-
سلطانیان، سیاوش
ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی سویههای لاکتوباسیلوس و انتروکوکوس جدا شده از کفیر و تاثیر آن بر برخی شاخصههای هماتولوژی و رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 174-188]
-
سلمرودی، عرفان
تأثیر افزایش سختی کل آب بر شاخص های رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و گیاه کاهو (Lactuca sativa) در یک سازگان آبزی پروری توأم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 77-90]
-
سنچولی، حبیب اله
اثرات پیش تیمار ملاس چغندر بر شاخص های ایمنی سرم خون ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانوذره آهن [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 100-109]
-
سوری نژاد، ایمان
اثرات مکمل غذایی ماکرو جلبک قرمز دریایی Gracilaria pygmaea بر آنالیز تقریبی لاشه، قابلیت هضم ظاهری و فعالیت آنزیم های گوارشی ماهی باس دریایی آسیایی Lates calcarifer [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 195-206]
ش
-
شعبانپور، بهاره
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و فعالیت ضد باکتریایی آلژینات و فوکوئیدان استخراج شده از جلبک قهوهای Sargassum boveanum جمع آوری شده از سواحل خلیج فارس [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 64-76]
-
شمسایی مهرجان، مهدی
مقایسه روشهای مختلف خشککردن بر برخی ترکیبات تقریبی و رنگدانه ریز جلبک دریایی Isochrysis galbana [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 12-20]
-
شهرکی، جواد
برآورد ارزش تفرجی فعالیت آببندانهای پرورش ماهی با رویکرد توریسم کشاورزی در شهرستان قائمشهر [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 31-41]
-
شهره، پولین
مطالعۀ بیوتایپینگ و الگوی پروتئین های کل و غشای خارجی ایزوله های یرسینیا راکری (Yersinia ruckeri) جداسازی شده از برخی مزارع قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) کشور [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 19-26]
-
شهریاری، حمیدرضا
تاثیر جنیستئین محلول در آب به عنوان منبع طبیعی ترکیبات فنولی بر پارامترهای خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]
-
شهریاری مقدم، محسن
بررسی افزودن عصاره برگ درخت خرمالو (Diospyros kaki) در جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تاثیر بر برخی فراسنجه های خونی و ایمنی غیراختصاصی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 27-36]
-
شیخ زاده، نجمه
بررسی افزودن عصاره برگ درخت خرمالو (Diospyros kaki) در جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تاثیر بر برخی فراسنجه های خونی و ایمنی غیراختصاصی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 27-36]
-
شیخ ویسی، روح الله
اثرات پیش تیمار ملاس چغندر بر شاخص های ایمنی سرم خون ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانوذره آهن [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 100-109]
-
شیخ ویسی، روح الله
تاثیر تغذیه ای جلبک پادینا (Padina astraulis) بر بافت کبد و آبشش کپورمعمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانو اکسید روی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 218-227]
ص
-
صحرایی، حسن
تاثیر تغذیه ای جلبک پادینا (Padina astraulis) بر بافت کبد و آبشش کپورمعمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانو اکسید روی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 218-227]
-
صفری، رقیه
اثرات غلظت های تحت کشنده سم دیازینون بر بیان ژن های ایمنی (اینترلوکین ۱ و TNF آلفا) در کبد ماهی گورخری (Danio rerio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 81-88]
-
صفری، رقیه
بررسی ساختار جمعیتی خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota در سواحل شمالی خلیج فارس و دریای عمان با استفاده از روش توالی یابی DNA [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 42-51]
ض
-
ضیائی، فرهود
مقایسه اثر ذرات ارگوسان و نانو ذرات ارگوسان تهیه شده با روش های پرتوهای گاما و امواج اولتراسونیک بر شاخصهای رشد و استرس قزلآلای رنگینکمان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 123-131]
ط
-
طاهری میرقائد، علی
مطالعۀ بیوتایپینگ و الگوی پروتئین های کل و غشای خارجی ایزوله های یرسینیا راکری (Yersinia ruckeri) جداسازی شده از برخی مزارع قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) کشور [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 19-26]
-
طاهری میرقائد، علی
ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی سویههای لاکتوباسیلوس و انتروکوکوس جدا شده از کفیر و تاثیر آن بر برخی شاخصههای هماتولوژی و رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 174-188]
ع
-
عابدعلم دوست، امیررضا
بررسی اثر فرآیند کلرزنی بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی و MPN باکتریایی پساب آبزیپروری [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 228-236]
-
عابدی، روزبه
بررسی بازاریابی محصولات شیلاتی با اولویت بندی عوامل موثر بر مصرف کنندگان ماهی: مطالعه موردی شهرستان بابلسر [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 89-95]
-
عادلی، افشین
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و فعالیت ضد باکتریایی آلژینات و فوکوئیدان استخراج شده از جلبک قهوهای Sargassum boveanum جمع آوری شده از سواحل خلیج فارس [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 64-76]
-
عالیشاهی، علی رضا
اثر افزودنی کیتوزان و روش های پخت بر میزان شکل گیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیلماهی (Huso huso) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 132-140]
-
عالیه، ساناز
تاثیر تغذیه ای جلبک پادینا (Padina astraulis) بر بافت کبد و آبشش کپورمعمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانو اکسید روی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 218-227]
-
عقیلی نژاد، سید مصطفی
مطالعه برخی شاخصهای سرمی و خون شناختی فیلماهیان (Huso huso, Linnaeus, 1758) پرواری در شرایط پرورش در استخرهای آب شیرین در فصول مختلف [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 21-30]
-
علی، محسن
ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی سویههای لاکتوباسیلوس و انتروکوکوس جدا شده از کفیر و تاثیر آن بر برخی شاخصههای هماتولوژی و رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 174-188]
-
علیزاده، عباس
مقایسه ترکیبات مایع تخمدانی، مایع منی و خون مولدین ماهی سفیدک سیستان (Schizothorax zarudnyi) و بررسی اثر مایع تخمدانی بر تحرک اسپرم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 152-164]
-
علی نژاد، سهیل
تغییرات فصلی ترکیب اسیدهای چرب، ترکیبات شیمیایی و راندمان فیله ماهی هامور (Epinephelus coioides) در سواحل استان هرمزگان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 207-217]
غ
-
غفاری، سحر
ارزیابی ویژگی های شیمیایی و فیزیکوشیمیایی نان تست غنی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 237-252]
-
غفاری، هادی
بررسی ساختار جمعیتی خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota در سواحل شمالی خلیج فارس و دریای عمان با استفاده از روش توالی یابی DNA [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 42-51]
-
غنی، سپیده
اثرات پیش تیمار ملاس چغندر بر شاخص های ایمنی سرم خون ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانوذره آهن [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 100-109]
ف
-
فدایی، رضا
مقایسه ترکیبات مایع تخمدانی، مایع منی و خون مولدین ماهی سفیدک سیستان (Schizothorax zarudnyi) و بررسی اثر مایع تخمدانی بر تحرک اسپرم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 152-164]
-
فرضی، رضا
تاثیر سطوح مختلف ماده تجاری XTRACT جیره بر شاخص های رشد، بقا و ترکیب شیمیایی بدن بچه ماهی طلایی (Carassius gibelio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 48-58]
-
فرهنگی، محمد
مطالعه برخی شاخصهای سرمی و خون شناختی فیلماهیان (Huso huso, Linnaeus, 1758) پرواری در شرایط پرورش در استخرهای آب شیرین در فصول مختلف [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 21-30]
-
فرهنگی، محمد
ویژگی های تولیدمثلی ماهی آمورچه Pseudorasbora parva (Temminck & Schlegel, 1846) در آب بندان های پرورش ماهیان گرمابی استان گلستان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 110-122]
-
فرهنگی، مهرداد
جایگزینی آستاگزانتین جیرۀ ماهی قزل آلای رنگین کمان با پودر هویج: اثرات بر میزان کاروتنوئید کل در پوست، گوشت و خون ماهی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 165-173]
-
فرهنگی، مهرداد
ارزیابی ویژگی های شیمیایی و فیزیکوشیمیایی نان تست غنی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 237-252]
-
فرهودی، آناهیتا
اثرات مکمل غذایی ماکرو جلبک قرمز دریایی Gracilaria pygmaea بر آنالیز تقریبی لاشه، قابلیت هضم ظاهری و فعالیت آنزیم های گوارشی ماهی باس دریایی آسیایی Lates calcarifer [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 195-206]
-
فلاحتکار، بهرام
تاثیر سطوح مختلف ماده تجاری XTRACT جیره بر شاخص های رشد، بقا و ترکیب شیمیایی بدن بچه ماهی طلایی (Carassius gibelio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 48-58]
-
فلاحتکار، بهرام
تاثیر سطوح مختلف کورکومین بر عملکرد رشد و شاخص های بیوشیمیایی ماهی اسکار Astronotus ocellatus (Agassiz, 1831) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 1-11]
ق
-
قائم مقامی، سید سهیل
تغییرات فصلی ترکیب اسیدهای چرب، ترکیبات شیمیایی و راندمان فیله ماهی هامور (Epinephelus coioides) در سواحل استان هرمزگان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 207-217]
-
قاسمی، سید حمد
بررسی ساختار جمعیتی خیار دریایی گونه Holothuria leucospilota در سواحل شمالی خلیج فارس و دریای عمان با استفاده از روش توالی یابی DNA [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 42-51]
-
قرایی، احمد
مقایسه ترکیبات مایع تخمدانی، مایع منی و خون مولدین ماهی سفیدک سیستان (Schizothorax zarudnyi) و بررسی اثر مایع تخمدانی بر تحرک اسپرم [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 152-164]
-
قره خان تقرتپه، رضوان
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و فعالیت ضد باکتریایی آلژینات و فوکوئیدان استخراج شده از جلبک قهوهای Sargassum boveanum جمع آوری شده از سواحل خلیج فارس [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 64-76]
-
قلی پور کنعانی، حسنا
اثرات سطوح مختلف عصاره یوکا (Yucca schidigera) بر عملکرد رشد، ایمنی غیر اختصاصی و کیفیت آب محیط پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در سیستم بازگردشی آب [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 68-80]
-
قوجق نژاد، عبدالقادر
ویژگی های تولیدمثلی ماهی آمورچه Pseudorasbora parva (Temminck & Schlegel, 1846) در آب بندان های پرورش ماهیان گرمابی استان گلستان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 110-122]
ک
-
کاکاوند، فرحناز
تاثیر تغذیه ای جلبک پادینا (Padina astraulis) بر بافت کبد و آبشش کپورمعمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانو اکسید روی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 218-227]
-
کبیر، سارا
بررسی اثر فرآیند کلرزنی بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی و MPN باکتریایی پساب آبزیپروری [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 228-236]
-
کردجزی، ضیاء
ویژگی های تولیدمثلی ماهی آمورچه Pseudorasbora parva (Temminck & Schlegel, 1846) در آب بندان های پرورش ماهیان گرمابی استان گلستان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 110-122]
-
کردجزی، معظمه
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و فعالیت ضد باکتریایی آلژینات و فوکوئیدان استخراج شده از جلبک قهوهای Sargassum boveanum جمع آوری شده از سواحل خلیج فارس [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 64-76]
-
کرمی، جواد
بررسی سطوح مختلف پتانسیل اکسیداسیون احیایی (ORP) بر شاخصهای کیفی پساب آبزی پروری ماهیان گرمابی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 59-67]
-
کریم تبار، فاطمه زهرا
تاثیر افزودن پروبیوتیک های تجاری در سیستم بیوفلاک: بررسی کیفیت آب، عملکرد رشد و تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی بدن ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 141-151]
-
کیارسی علیخانی، الناز
بررسی الگوی رشد آلومتری و روند تغییرات ریختی ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) طی مراحل اولیه ی تکوین [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 103-109]
گ
-
گل پور، انیتا
اثر تغذیه ای جلبک پادینا (Padina astraulis Hauck) بر شاخص های مقاومت موکوسی بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) درمواجهه با نانو ذرات نقره [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 96-102]
-
گنج خانلو، مهدی
امکان کشت جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از آب دریای خلیج فارس [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 189-194]
م
-
محبوبی صوفیانی، نصرالله
تاثیر جنیستئین محلول در آب به عنوان منبع طبیعی ترکیبات فنولی بر پارامترهای خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]
-
محمدزاده، بهروز
تغییرات فصلی ترکیب اسیدهای چرب، ترکیبات شیمیایی و راندمان فیله ماهی هامور (Epinephelus coioides) در سواحل استان هرمزگان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 207-217]
-
محمودی، صدرا
مقایسه اثر ذرات ارگوسان و نانو ذرات ارگوسان تهیه شده با روش های پرتوهای گاما و امواج اولتراسونیک بر شاخصهای رشد و استرس قزلآلای رنگینکمان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 123-131]
-
محمودی، فاطمه
تاثیر تغذیه ای جلبک پادینا (Padina astraulis) بر بافت کبد و آبشش کپورمعمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانو اکسید روی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 218-227]
-
مخلص آبادی فراهانی، امین
تأثیر جیره غنیشده با آستاگزانتین و نمک صفراوی بر رشد، رنگپذیری و میزان کارتنوئید پوست ماهی پَرِت خونی (Cichlasoma synspilum ♀ × Cichlasoma citrinellum ♂) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 37-47]
-
مرتضوی، محمد حسن
امکان کشت جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از آب دریای خلیج فارس [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 189-194]
-
مزارعی، محمد
رابطه طول–وزن و برخی پارامترهای زیستی ماهی Alosa braschnikowi (Borodin 1904) در سواحل استان گیلان [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 9-18]
-
مسلمی، مهران
بررسی بازاریابی محصولات شیلاتی با اولویت بندی عوامل موثر بر مصرف کنندگان ماهی: مطالعه موردی شهرستان بابلسر [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 89-95]
-
معصومی، سید حامد
اثرات سطوح مختلف عصاره یوکا (Yucca schidigera) بر عملکرد رشد، ایمنی غیر اختصاصی و کیفیت آب محیط پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در سیستم بازگردشی آب [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 68-80]
-
ملک پوری، پدرام
تاثیر جنیستئین محلول در آب به عنوان منبع طبیعی ترکیبات فنولی بر پارامترهای خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 1-8]
-
میرصادقی، حجت
اثر افزودنی کیتوزان و روش های پخت بر میزان شکل گیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیلماهی (Huso huso) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 132-140]
-
میرمظلومی، سینا
مطالعۀ بیوتایپینگ و الگوی پروتئین های کل و غشای خارجی ایزوله های یرسینیا راکری (Yersinia ruckeri) جداسازی شده از برخی مزارع قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) کشور [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 19-26]
-
میر واقفی، علیرضا
مقایسه اثر ذرات ارگوسان و نانو ذرات ارگوسان تهیه شده با روش های پرتوهای گاما و امواج اولتراسونیک بر شاخصهای رشد و استرس قزلآلای رنگینکمان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 123-131]
ن
-
نظری، راضیه
تاثیر سطوح مختلف کورکومین بر عملکرد رشد و شاخص های بیوشیمیایی ماهی اسکار Astronotus ocellatus (Agassiz, 1831) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 1-11]
-
نظری بجگان، علیرضا
تغییرات فصلی ترکیب اسیدهای چرب، ترکیبات شیمیایی و راندمان فیله ماهی هامور (Epinephelus coioides) در سواحل استان هرمزگان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 207-217]
-
نعمت الهی، محمدعلی
مقایسه اثر ذرات ارگوسان و نانو ذرات ارگوسان تهیه شده با روش های پرتوهای گاما و امواج اولتراسونیک بر شاخصهای رشد و استرس قزلآلای رنگینکمان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 123-131]
-
نعمت الهی، محمدعلی
امکان کشت جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از آب دریای خلیج فارس [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 189-194]
-
نعمتی، نیلوفر
استخراج آنزیم آکینینیدین از میوه کیوی و ارزیابی اثر هیدرولیز آن بر زائدات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchous mykiss) [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 52-63]
-
نفیسی بهابادی، محمود
اثرات مکمل غذایی ماکرو جلبک قرمز دریایی Gracilaria pygmaea بر آنالیز تقریبی لاشه، قابلیت هضم ظاهری و فعالیت آنزیم های گوارشی ماهی باس دریایی آسیایی Lates calcarifer [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 195-206]
-
نیکو، مهدی
تغییرات فصلی ترکیب اسیدهای چرب، ترکیبات شیمیایی و راندمان فیله ماهی هامور (Epinephelus coioides) در سواحل استان هرمزگان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 207-217]
ه
-
هدایتی، سید علی اکبر
اثر تغذیه ای جلبک پادینا (Padina astraulis Hauck) بر شاخص های مقاومت موکوسی بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) درمواجهه با نانو ذرات نقره [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 96-102]
-
هدایتی، سید علی اکبر
اثرات پیش تیمار ملاس چغندر بر شاخص های ایمنی سرم خون ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانوذره آهن [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 100-109]
-
هدایتی، علی اکبر
تاثیر تغذیه ای جلبک پادینا (Padina astraulis) بر بافت کبد و آبشش کپورمعمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانو اکسید روی [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 218-227]
-
هرسیج، محمد
اثرات سطوح مختلف عصاره یوکا (Yucca schidigera) بر عملکرد رشد، ایمنی غیر اختصاصی و کیفیت آب محیط پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در سیستم بازگردشی آب [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 68-80]
ی
-
یاسمی، مهران
تغییرات فصلی ترکیب اسیدهای چرب، ترکیبات شیمیایی و راندمان فیله ماهی هامور (Epinephelus coioides) در سواحل استان هرمزگان [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 207-217]
-
یاور، مریم
بررسی سطوح مختلف پتانسیل اکسیداسیون احیایی (ORP) بر شاخصهای کیفی پساب آبزی پروری ماهیان گرمابی [دوره 7، شماره 1، 1398، صفحه 59-67]
-
یاور، مریم
بررسی اثر فرآیند کلرزنی بر پارامترهای فیزیکوشیمیایی و MPN باکتریایی پساب آبزیپروری [دوره 7، شماره 2، 1398، صفحه 228-236]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد